Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Felszerelés
1. Ovis zsák ( válfa nélküli)
tartalma- Olyan ruhák, amiket nem sajnálunk, ha a gyerek nyúzza az udvaron, de nem is a legfoltosabb, szakadt darabokról van szó. Érdemes mindenből 2-3 darabot beletenni az ovis zsákba, és azért 2-3 havonta megnézni majd a zsákot, hogy mi van benne, mert gyakori, hogy a gyerekre már rég nem jó az esetlegesen nem használt váltóruha. Érdemes odafigyelni, hogy az innen hazaküldött ruhák, pótolva legyenek. 
Alsóneműk: Ebből akár 4-5 darabot is tehettek a zsákba, viszont nagyon fontos, hogy ne legyen szoros a combrésznél, mert az nagyon kényelmetlen lehet egy idő után az örökmozgóknak!
Zokni, harisnya: Az őszi időszakban már érdemes 1-2 pár harisnyát is betenni a zsákba, zokniból is szükséges lehet 2-3 darab.
Polók:  ezekből olyat vásároljatok, amelyek leérnek a gyerek csípőcsontjáig, mert azokat be és ki is lehet tűrni!
Nadrágok: Az elnyűhetetlen anyagot még nem találták fel, de azt mindenképp javaslom, hogy olyan nadrágokat – akár szabadidő, akár csinosabb – vásároljatok,
– amelyeknek a derékrészén vagy passzé van (“puha derekúnak” hívom), vagy csak patent van a gomb helyén, hogy gyorsan le tudják venni magukról a kicsik a wc-re menetelkor.
praktikus olyan melegítőnadrágot választani, aminek a térdrészén van egy plusz anyag, így később lyukad ki (vagy Ti is varrhattok rá kézzel!)
– lányoknak nagyon kényelmes megoldás a leggings vagy a cicanadrág, ezt lehet önállóan vagy szoknyával is kombinálni.
2. Ovis jel kell mindenre!
3. Kinti és benti cipők: Ezekből tényleg  érdemes jobb minőségűeket venni! Mivel a gyerek több időt tölt az oviban, mint otthon, ezért nagyon fontos a megfelelő minőségű és fazonú, főleg benti cipő beszerzése. A legjobb és én is ezt ajánlom benti cipőnek, a tépőzáras, bokát tartó szandál. Mivel a gyerekeknek meg kell tanulniuk az önálló öltözködést, ezért a legegyszerűbb, ha a könnyen nyitható és zárható tépőzáras cipőt és kinti cipőt vásároljátok. Papucs oviban nem lehet! 
Kinti cipőnek pedig érdemes olyan kialakításút venni, aminek gumi van az orrán, így az kopik le először, nem pedig a bőr/textil.
Tornacucc
A tornazsákba kérünk szépen  egy  sötét rövidnadrágot , egy fehér pólót  , és  egy pár zoknit ha a váltó benti cipő tépőzáras , akkor az megfelelő tornázni is- nem kérünk külön tornacipőt